Forum: Bug Reports

This forum is closed for new topics. However, you can still search for a solution in the old topics. For technical support and general questions related to GEO my WP plugin and its core add-ons please use the support forum.

Another minor Global Map issue

Forums Bug Reports Another minor Global Map issue

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #29753
    sinjinn
    Member

    Hi Eyal,

    Here’s another one…
    When I was debugging the previous issue (map not displaying), I noticed a peculiar error in the console.

    When the global map was enabled, there was a script being called that looked like this:
    script type=’text/javascript’ src=’http://kapitkaibigan.com1?ver=3.6.1′></script&gt;

    That script src is a bogus location. I tracked it down to the following line:
    includes/search-functions.php:208

    207: wp_enqueue_style( ‘gmw-infobox-style’);
    208: #wp_enqueue_script( ‘gmw-infobox’, true); ** Comment this line out **

    After commenting out the enqueue script for gmw-infobox, that error in the console vanished. It didn’t seem to have any adverse affect on the map either. The little information box came up fine with the picture, etc.

    Is there a reason that occurs? I didn’t trace it any further, but wanted to mention it.

    Thanks,
    -Tom

    #29754

    HI Tom,
    Thank you for the info. The infobox lines should be connected only the Premium Settings add-on is available and activate. I will fix and update it soon.

    Thank you
    Eyal

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.