GEO my WP Support

Use this forum for technical support and general questions related to GEO my WP plugin and its core add-ons only. For technical support and general questions related to any of the premium extensions please open a new premium support ticket.

[Not resolved]Exporting Forms v3+

Forums Support Exporting Forms v3+

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Author
    Posts
  • #57281
    m1k3kdot
    Member

    I’m trying to export the Forms to get them ready from the staging site / /wp-admin/admin.php?page=gmw-import-export&tab=forms to the real site and I get an error that states “The link you followed has expired.” yet I was not given a link nor anything but that once I click export. Any insight/suggestions?

    #57282
    This reply has been marked as private.
    #57283
    m1k3kdot
    Member
    This reply has been marked as private.
    #57284

    Thank you.

    It seems to be working now.

    Give it a try and let me know.

    #57285
    m1k3kdot
    Member

    Yes, it’s working now! I guess there will be an update coming soon?

    #57286

    I released an updated yesterday. So probably in a couple more days or so. I am working on a few other bugs.

    #57327
    This reply has been marked as private.
    #57328
    m1k3kdot
    Member

    That worked. I will have to fix every form them reexport them in order to put them on the live site, I assume. I can’t really test this out again without doing it, then modifying removing the staging data, repushing the staging data from the live then trying again.

    #57329

    Wait, I am a bit confused.

    Right now on the staging, your forms are all fixed? have you updated them all?

    #57330
    m1k3kdot
    Member

    The staging site was NOT working. Now it is. Whatever script you ran on it is functioning properly. I had to fix the form to reenable the different custom post-locator designs. look at the main staging main and you’ll see form 28 is in a widget there with the “compact” locator box. that was not appearing before.

    #57331

    I see.

    I was confused as I thought that you already fixed and exported the forms and that the issue was after importing to the live site.

    I apologize, I have been dealing with this update day & night. It has not been easy on my brain lol.

    So at this point, don’t you only need to update the forms on the staging site, test everything them deploy it to the live site?

    #57332
    m1k3kdot
    Member

    It seems like it’s working now. I’m going to test each form and verify what’s going on. I may need to do something with this script on the live site once I can verify it’s working. Perhaps, I’ll just make sure everything is cool with the updated forms, redump the forms. Then make a new staging site from the live site and test it again before making the changes to the live site.

    Your plugin is great, Eyal! תודה for all the help with this. I’m happy to bug/beta test.

    #57333
    This reply has been marked as private.
    #57335
    m1k3kdot
    Member
    This reply has been marked as private.
    #57336
    m1k3kdot
    Member
    This reply has been marked as private.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)

You must be logged in to reply to this topic.