GEO my WP Support

Use this forum for technical support and general questions related to GEO my WP plugin and its core add-ons only. For technical support and general questions related to any of the premium extensions please open a new premium support ticket.

[Resolved]Form not working after site migration

Forums Support Form not working after site migration

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #58990
    Quintech
    Member

    HI!
    I moved my site from GoDaddy to SiteGround. After this migration, the form no longer works. I am getting this error. I have changed the actual names in URL for clarity.

    Warning: include(/home/”NAMEofOLDSERVERonGoDaddy”/public_html/wp-content/plugins/geo-my-wp/plugins/posts-locator/templates/search-forms/gray/content.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/”NAMEofNEWSERVERonSiteGround”/public_html/SITE-NAMEURL/wp-content/plugins/geo-my-wp/includes/class-gmw-form.php on line 475

    Note that these 3 things have been changed in the error above for clarity
    Old server name
    New Server name
    Site URL

    #58992

    Hi,

    Please navigate to the dashboard of your site -> GEO my WP -> Extensions and deactivate/reactivate the Posts Locator core extension. Then test the site again to see if it is working.

    Let me know if this helps.

    #59745
    Davephassall
    Member

    Hi

    I just hit the same problem having moved my website to a new server. You suggested fix worked

    Many thanks

    Dave

    #59780

    You are welcome, Dave.

    I am glad it worked for you.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Form not working after site migration’ is closed to new replies.