Forum: Geo Job Manager

This forum is closed for new topics. However, you can still search for a solution in the old topics. For technical support related to the Geo Job Manager premium extension please open a new premium support ticket.

[Resolved]GEO job manager doesn't display search results

Forums Geo Job Manager GEO job manager doesn't display search results

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #30887

    Geo Job Manager 1.5.1 doesn’t show any results, the same is with Resume Manager Geo-Location 1.2.1 … Resume Manager Geo-Location v. 1.2 Works perfectly…

    Please, send me to e-mail download link for Geo Job Manager 1.5 while you fix issue …

    Thank you…

    My page with working 1.2 Resume manager and not working GEO Job Manager http://welder.pw/job/

    #30897

    Please, send me to e-mail download link for Geo Job Manager 1.5 …. My download link has expired….

    Private Content Hidden
    #30896

    Hello Pavel,
    You can download GEO Job Manager from your Purchase History page.

    #30895

    Looking at the Jobs search page ( http://welder.pw/job/search-vacancy/ ) it seems to be working fine.

    #30894
    jesse1341
    Member

    I have 2 posts types with this plugin, the problem I have is when using it to search for 1 post type I am not getting results. I checked the database table and it is saving the location info when I save it from the backend to the database. but still the results do not show up when i search for the specific posts type. I do notice that whenever I hit save on the new post type and I update the location it removes the location info in the geo my wp location data, it does not do this for the other post type, any ideas what it could be?

    #30893

    Thank you for answers … It’s ok now … Great and simple plugin …

    #30892

    One mistake – please remove apostrophe signs from generated URL ( ‘ ). URL’s with apostrophe doesn’t follow on mobile browsers (Android 4.2.2 Chrome 39.0.2171.93)

    #30891

    @Pavel,
    Which URL field are you referring to?

    #30890
    jesse1341
    Member

    sorry that I posted here, but I do not see a link to post a new thread , I am still having issues, here is a video that explains the problem.


    http://screencast-o-matic.com/watch/con6Yeekg9

    #30889

    @Jesse,
    To create a new topic you need to go to the forum where you wish to post and go to the bottom of the page.

    About the issue, how did you create the Project post type? custom script? plugin? If a plugin which one is it?

    #30888
    jesse1341
    Member

    thanks, I bought a theme that came with diff post types, as I said before one post type is fine the other one is the one with the issues, i debugged and only error I found was [11-Feb-2015 04:30:15 UTC] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:xampphtdocstattooestimateassetspluginsgeo-my-wpincludesadmingeo-my-wp-admin.php on line 150

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.