Forum: Feature Requests

This forum is closed for new topics. However, you can still search for a solution in the old topics. For technical support related to the Feature Requests premium extension please open a new premium support ticket.

[Not a support question]Geo My WP & Reactor by Apppresser

Forums Feature Requests Geo My WP & Reactor by Apppresser

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)
  • Author
    Posts
  • #37523
    This reply has been marked as private.
    #37524
    m1k3kdot
    Member
    This reply has been marked as private.
    #37525
    This reply has been marked as private.
    #37527
    m1k3kdot
    Member

    .

    Private Content Hidden
    #37528

    It does. except for the info-window. When you click on a marker the info-window is created by it is hidden because its stylesheet is not included. You will only need to include the stylesheet of the pop-up window that you are using and I think it should be fine.

    #37529
    This reply has been marked as private.
    #37532
    m1k3kdot
    Member

    …..

    Private Content Hidden
    #37533

    I need to look into this issue. I think it is something with the plugin rather than your setup. I had another user reported the same issue but I have yet to duplicated on my test environment.

    I will look into it and let you know what I find.

    But I am glad it is working now.

    #37534
    m1k3kdot
    Member

    It’s getting awesome!

    Private Content Hidden
    #37535
    m1k3kdot
    Member

    actually, it’s acting strange.

    Private Content Hidden
    #37690
    m1k3kdot
    Member

    another update.

    Private Content Hidden
    #37819

    The map wont show only when I first navigate to the page from a link. If I then reload the page the map will show. But I really have no idea what causes that.
    There is one javascript error generated on this page: “ReferenceError: Can’t find variable: F” which might be the issue. But I am not sure. Try to find what generates this error and see if it fixes the issue.

    #38319
    m1k3kdot
    Member

    Any update on this? Would love to get this working? Do you think I should update to the beta version now? if so, will that impact the jquery code?

    #38370

    Hi Nike,
    The new beta is very stable so you can update regardless. But I am not sure if it will effect the jQuery. I think it will be OK.

    But I am not sure about the issue with the map not showing. It might has to do with the javascript loading manually. Maybe something is missing. I also mentioned the JavaScript error on this page. You will need to track this error and try to remove it. It could also be the cause for the issue.

    #38593
    m1k3kdot
    Member

    I’ll keep digging as to why. This would be great if it worked flawlessly. I have no idea what that F referenced in the error is coming from. There’s no F in your code but perhaps it’s in the javascript files themselves.

    I did stumble on an CSS issue after I upgraded. In the assets folder this line, is missing something after width:

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)

You must be logged in to reply to this topic.