Forum: Bug Reports

This forum is closed for new topics. However, you can still search for a solution in the old topics. For technical support and general questions related to GEO my WP plugin and its core add-ons please use the support forum.

[Not resolved]Geolocation not saving to post

Forums Bug Reports Geolocation not saving to post

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #51177
    redpupmedia
    Member

    Hello.

    WP 4.4.2
    GEOmyWP 2.6.3 and 2.6.4
    Twenty-Fifteen (theme) & no other plugins active

    Location will not save when post is updated unless ALL data has a value. If the ‘Apt/Suit’ field or the ‘Fax’ field is left blank, the location will not save. By completing all fields, location is successfully saved.

    Thanks

    #51180

    Hello Redpupmedia,

    That’s a bit odd, first time this issue is being reported.

    Can you please enable WP_DEBUG and look to see of there are any error messages showing when trying to save a location?

    See this post if you don’t know how to enable WP_DEBUG.

    Once you do and if you see any error messages please post it back here.

    Thanks,

    #51183
    redpupmedia
    Member

    Thanks.

    With our theme active, these errors are not printed on the screen even with debug turned on.
    With Twenty-Fifteen active and all other plugins deactivated, these errors appear when updating a standard WP Post with an address that does not have a value in the “Apt/Suite” field.

    #51184
    redpupmedia
    Member

    Attached is a screenshot of lines 11&12 from previous post.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #51189
    This reply has been marked as private.
    #51249
    redpupmedia
    Member

    Hello.
    I’ve provided credentials twice, but can’t see them. Can you confirm that they were received?
    Thanks

    #51273

    No, for some reason it wasn’t recorded.

    You can email it to info@geomywp.com

    Thanks,

    #51295
    redpupmedia
    Member

    email sent.
    thanks

    #51872
    redpupmedia
    Member

    Hello.

    Following up. We’ve run into this issue on a second site in development. How can we proceed with troubleshooting.

    (attached is a JS error from when location is found on map, prior to attempting save.)

    Thanks

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #52033
    CHarr
    Member

    I have the same issue where there are blank fields I get a warning message. Is there another way around it apart from filling every field?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.