Forum: Sweet Date Theme Integration

This forum is closed for new topics. However, you can still search for a solution in the old topics. For technical support related to the Sweet Date Theme Integration premium extension please open a new premium support ticket.

[Resolved]Members page map disappeared after 2.64 update

Forums Sweet Date Theme Integration Members page map disappeared after 2.64 update

Tagged: ,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #49131
    zefrem23
    Member

    Hi Eyal,

    I’ve just updated from 2.6 to 2.6.4 and the map is now not showing on the members page. It looks like the location stuff isn’t working at all because I don’t see distances from me for users either. Do I need to activate the map somewhere again, or have I maybe missed some part of the upgrade process?

    Also the Font Awesome icons aren’t working anymore.

    Any help will be greatly appreciated.

    Cheers and thanks in advance!
    Frank Bailey

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #49143

    Hi Frank,
    Please verify that the Sweet-date add-on is activated in the GEO my WP add-ons page. Sometimes after an update, for some reason, the core add-ons would deactivated.

    Let me know if that helps.

    #49164
    zefrem23
    Member

    Hi Eyal,

    Yup, the Sweet Date addon was disabled. However now the map briefly appears but immediately vanishes again. And the Font Awesome icons are still not showing up?

    Thanks
    Frank

    #49303

    Hi Frank,
    To fix the font awesome issue add the below line of code to the functions.php file of your theme:

    As for the map issue, I am going to look into that. I will get back to you.

    #50220
    zefrem23
    Member

    Hello Eyal,

    Could you possibly let me have an update on this? It’s been quite a while and I’ve heard nothing from you…?

    #50472
    zefrem23
    Member

    Please give me some feedback on this. The map is still disappearing on the latest version of Geo My WP for me.

    #50486

    Its hard to say what the issue is since I cannot duplicate it on my site.

    I suggest few steps that might helps tracking the issue:
    1) First, to confirm that it is indeed the latest version of GEO my WP that causes it please reinstall the last working version that you had and see if the issue is back.

    2) With the latest version of GEO my WP installed, please switch to the Sweetdate theme instead of the Sweet-date child theme and see if the issue is gone.

    3) If number 2 didn’t work and it is not the theme try deactivating different plugins to see if any of theme conflicts with GEO my WP.

    Let me know what you find.

    Thanks,

    #51147

    This topic marked “Resolved” due to inactivity. If you wish to reply to this topic please change its status to “Not resolved”  before replying.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.