Forum: Gravity Geolocation

This forum is closed for new topics. However, you can still search for a solution in the old topics. For technical support related to the Gravity Geolocation premium extension please open a new premium support ticket.

[Resolved]No autocomple

Forums Gravity Geolocation No autocomple

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • Author
    Posts
  • #50078
    This reply has been marked as private.
    #50080
    Chris Homan
    Member
    This reply has been marked as private.
    #50093
    This reply has been marked as private.
    #50095
    Chris Homan
    Member
    This reply has been marked as private.
    #50096
    This reply has been marked as private.
    #50097
    Chris Homan
    Member
    This reply has been marked as private.
    #50098

    I found and fixed few bugs. No more duplicated posts and editing post is now working.

    Give it a try and let me know.

    #50099
    Chris Homan
    Member

    It seems to work perfectly now! Did you change anything on the website or in the plugin?

    Thanks!

    #50137

    You are welcome.
    I did replace your plugin with a new version beta 10.

    #50151
    Chris Mena
    Member

    I’d like to chime-in on this topic as I seem to be having a similar issue. How does beta 10 sort the issue? and where can I get it? I’d like to test it. I’ve started a thread of my own.

    In advance, thank you!

    #50172
    Chris Homan
    Member

    Hi Eyal,

    The problem with the duplicates is back again 🙁 but this time it only occurs with a custom post type I created with the Types plugin

    #50178

    @Chris Mena,
    I replied in your own topic.

    @Chris Homan,
    Can you please verify that you have Gravity Forms Geolocation beta 10 activated and not beta 9?

    #50183
    Chris Homan
    Member

    Hi Eyal,

    I didn’t make any changes to the plugin, beta 10 is still activated. The problem occurs only when I use a form to create a custom post type instead of a regular post. It works fine when creating a regular post.

    C

    #50185
    Chris Homan
    Member

    Never mind. I don’t now what caused it yesterday but this morning it’s ok…

    #50216

    Awesome, I am glad it is working.

    I am marking this resolved and closing the topic ( gets too long ).

    If the issue is back please open a new topic.

    Thanks,

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)

The topic ‘No autocomple’ is closed to new replies.