Forum: Groups Locator

This forum is closed for new topics. However, you can still search for a solution in the old topics. For technical support related to the Groups Locator premium extension please open a new premium support ticket.

[Resolved]Problem Showing groups in the ocean

Forums Groups Locator Problem Showing groups in the ocean

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #30611
    raphael
    Member

    Hi guys,

    I’m having a problem with GEO MY WP, I explain the situation:
    I’m using Group Locator
    when I create groups i put an address. Whatever address is, It will display that the location of the group is in the ocean. (like in the picture)
    There is another thing, the form to search groups by location is not working also. It displays every groups.
    Do you know how could I fix it or what have I done wrong ?

    thank you 🙂

    #30616

    Hello Raphael,

    1) The issue you are describing will most likely caused by OVER_QUERY_LIMIT by Google API. This issue prevents the address you enter from being geocoded and that is why you see the marker in the middle of the ocean.

    The new version of Groups Locator comes with improved geocoder which in some cases should overcome the OVER_QUERY_LIMIT issue.

    If you’d like to test the new version which is no official released yet you will first need to download GEO my WP 2.5 CR from here and then go to your Purchase History page and download Groups Locator 1-4-beta.

    Both GEO my WP CR and Groups Locator 1.4 are in beta yet they are very stable versions and will be officially released within couple of days.

    2) When you see all groups in search results I assume that you leave the address field empty ?

    #30615
    raphael
    Member

    Hello Eyal,

    I’ve uploaded the new version of gmw 2.5 and groups locator 1.4beta. But problems still.
    marking still showing in the ocean.
    I’ve put addresses to some groups and when i use the search form to display the wanted ones it shows all groups.
    I’ve tryied to fixe it all the day and I failled fixing it.

    #30614

    Can you post a link to the live site?

    #30613
    raphael
    Member
    This reply has been marked as private.
    #30612

    Thank you.

    Private Content Hidden
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.