Forum: Global Maps

This forum is closed for new topics. However, you can still search for a solution in the old topics. For technical support related to the Global Maps premium extension please open a new premium support ticket.

[Resolved]problems with "in-window directions"

Forums Global Maps problems with "in-window directions"

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #31767
    emilien
    Member

    Hi Eyal, I hope you’re well,

    I contact you today because I’m facing a weird issue.
    I use the following plugins: gmw, global maps and premium settings.
    I have a global map showing some of my custom post types, with custom markers and a customized top-white search template. It’s configured with info-window on the left.

    my problem is: when I click on a marker, the info window that shows hides some information, moreover regarding in-window directions and contact information. The wierd thing is also that hitting submit in the search form solves the thing, even if no current location or radius has been selected: I just open the search form, hit submit and go back to my map and it works…

    I can’t find why. A similar form on another subsite seems to work, it’s not related to the browser, it’s not a custom CSS issue, nor a plugin conflict as it seems deactivating every plugin at this subsite’s level doesn’t change anything. It’s not a theme problem… it doesn’t appear as a configuration problem… I really don’t get it. Using a debug tool such as firebug, I get no errors or warnings, but I can see there’s no content in some places where there should be…

    Before I finished this message, I ran a test and it seems like it’s a custom post type issue: if I create a map with WP default posts or woocommerce default products I get no issues, but applying this to BadgeOS custom post types makes the problem come back… or could it be more of a database problem?
    I had many updates those fed days, do you think it could come from one?

    I really need to use those CPTs so I really am lost here. Could you help me to solve this please?

    thank you so much in advance,
    have a great day,
    Emilien

    #31773
    emilien
    Member

    I’m trying to reinstall every GMW plugins, I’ll let you know.
    It seems like being a problem with the first map load: submitting the search form makes the problem go… by the way, how could I get the top-white search form to automatically close on submission? For now the toggle remains opened after hitting “submit”…

    thank you again,
    Emilien

    #31772

    Hello Emilien,
    1) Let me know if reinstalling the plugin fixes the issue.
    2) You can write a short script ( JavaScript/jQuery ) that will dynamically click the form toggle button once the submit button is being clicked. It shouldn’t be too difficult.

    #31771
    emilien
    Member

    Hi Eyal,
    I hope you’re fine, sorry to bother you again with this thread but from what I could see, it comes back as it had gone, without getting why…

    It solves when submitting the search form….
    The problem really seems related to the first page load… could you help me? maybe with a script that would automatically launch a second map load after the first page load (simulating a search)?

    on the other topic here I couldn’t find a way to achieve a simple script that would close the search toggle while hitting “search” … may you help also?

    finally, I noticed a bug on mobile devices, when enlarging the map to fullscreen, it does cover the width but doesn’t cover the hight of the screen (tested on Iphone 6) is it a bug you can replicate?

    thank you so much for your help in advance and have a great day,
    Emilien

    #31770
    emilien
    Member

    Hey Eyal,
    hope you’re fine,
    any thoughts about this?

    thank you so much once more for your help and your work,
    have a great day,
    Emilien

    #31769

    Hello Emilien,
    1) Regarding the Global Map issue, can yo u post a link to the live map so I could see the issue.

    2) Right now I am extremely busy working on multiple projects at the same time. When I am done I will try to provide you with a script for the search-form toggle.

    3) Sometimes, depends on the setup of your elements the map will act weird when trying to expend it. Sometimes it will just be Google API which does not load the map properly.
    Go to the home page of GEO my WP ( https://tempform.wpengine.com ) from your mobile device and expand the map to see if it work for you or not.

    #31768
    emilien
    Member
    This reply has been marked as private.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.