Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Starting address does not work #54238
    gueffo
    Member

    Hello Eyal!

    You’ve wrote that geocoded address are being saved in transient in the rare moments when there is no OVER_QUERY_LIMIT error. I took advantage of that issue. I used a tool which executes mouse movements on the computer screen. With this tool I loaded again and again a page with a lot of gmw-forms with different Starting Addresses. After a few hours I was successfull: all the addresses that I need were saved in transient.

    My question: What do you think about this method? Will it work in the longterm? Or exists the danger that the transients will be lost?

    And a further question: Is it possible to create transient manually? I’ve failed in the attempt to do that.

    Thanks Günter

    in reply to: Starting address does not work #54153
    gueffo
    Member

    Hello Eyal!
    I’ve found the place where „Bochum“ is stored. It is in the table „wp_options“. The are files named like „_transient_gmw_geocoded …“ and „_transient_timeout_gmw_geocoded …“. I’m sure you know more about this issue than I do. Could it be a way there?

    in reply to: Starting address does not work #54138
    gueffo
    Member

    Hello Eyal!

    Thank you for your notes. But: Why is the Query-Limit only a problem for the initial load of a form with a Starting Address? Why is no problem, when i submit the form? I’m sharing the IP-Address all the time, even if I submit the form.

    However, especially I‘m confused at the moment due to the following phenomenon: If I’m using the Starting Address „Bochum“ – the place that I‘ve used recently most frequently – then the page load with correct results (just for Bochum). But if I enter some other place, then it does not work. Is there any memory which memorizes a place commonly used?
    (Excuse my perhaps „stupid“ questions.)
    Thanks
    Günter

    in reply to: Starting address does not work #54083
    gueffo
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Starting address does not work #54082
    gueffo
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Starting address does not work #54053
    gueffo
    Member

    Hi Eyal!

    Please, give me any reaction! Is there a chance to solve my problem with the starting address?

    Thanks
    Günter

    in reply to: Starting address does not work #53847
    gueffo
    Member

    Hi Eyal!

    Please, could you help me in the issue „Starting Address“.
    I checked the problem with another domain. There I installed new WordPress, new gmw, no other plugins, used the WP-Default-Theme. But the „Starting Address“ does not work. Am I the only one with this problem? Do you have any idea how to handle this issue?

    Thanks
    Günter

    in reply to: Starting address does not work #53778
    gueffo
    Member

    Hi Eyal,
    it’s just [gmw form=”1″]

    in reply to: Starting address does not work #53731
    gueffo
    Member

    Hello Eyal!
    Sorry for urging a little. 🙂 Do you have any hint for me how i could solve my problem with the Starting address.

    Thanks
    Günter

    in reply to: Starting address does not work #53668
    gueffo
    Member

    Hi Eyal! Thanks for the fast reaction.
    There are results when I retrieve the page with the search form and no “Starting Address” is set in my backend in the search form settings.
    There are also results when I use any selection criterion – e.g. entering a particular place, using a taxonomy, selecting a kilometer number.
    As “Starting Address” I registered at the moment “Bochum”. I tried it also with “Bochum, Deutschland” and “Bochum, Germany”.
    Below the Website URL if you may have a look to the problem in my “construction zone”.
    Thanks a lot!

    Private Content Hidden
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)