Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 103 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Slow loading Global Maps #59958
    m1k3kdot
    Member

    I reduced the size of the custom graphic and through them on the CDN. They load much quicker now. Any insight into deferring the google map api calls so they load quicker?

    in reply to: CSS rendering differently inside widget vs on a page #57679
    m1k3kdot
    Member

    I got it working. I was changing the wrong CSS and had to mod things differently for every platform of browser/device.

    in reply to: Exporting Forms v3+ #57594
    m1k3kdot
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Exporting Forms v3+ #57591
    m1k3kdot
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Exporting Forms v3+ #57556
    m1k3kdot
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Exporting Forms v3+ #57488
    m1k3kdot
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Exporting Forms v3+ #57487
    m1k3kdot
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Exporting Forms v3+ #57466
    m1k3kdot
    Member

    That works! I guess I’m ready to move over to the live site! I’ll probably either disable the Yoast plugin when I do the changes or reach out if I get stuck.

    Sidenote, when I click to insert a GMW form the shortcode gets pasted like this

    [gmw form=”19″ name=”
    XX XXXX XXX
    “]

    with the massive spaces before and after the name of the form (ie XX XXXX XX). I can easily fix it manually.

    in reply to: Exporting Forms v3+ #57434
    m1k3kdot
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Exporting Forms v3+ #57365
    m1k3kdot
    Member

    That error comes up every time I save a page on the backend.

    in reply to: Exporting Forms v3+ #57336
    m1k3kdot
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Exporting Forms v3+ #57335
    m1k3kdot
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Exporting Forms v3+ #57332
    m1k3kdot
    Member

    It seems like it’s working now. I’m going to test each form and verify what’s going on. I may need to do something with this script on the live site once I can verify it’s working. Perhaps, I’ll just make sure everything is cool with the updated forms, redump the forms. Then make a new staging site from the live site and test it again before making the changes to the live site.

    Your plugin is great, Eyal! תודה for all the help with this. I’m happy to bug/beta test.

    in reply to: Exporting Forms v3+ #57330
    m1k3kdot
    Member

    The staging site was NOT working. Now it is. Whatever script you ran on it is functioning properly. I had to fix the form to reenable the different custom post-locator designs. look at the main staging main and you’ll see form 28 is in a widget there with the “compact” locator box. that was not appearing before.

    in reply to: Exporting Forms v3+ #57328
    m1k3kdot
    Member

    That worked. I will have to fix every form them reexport them in order to put them on the live site, I assume. I can’t really test this out again without doing it, then modifying removing the staging data, repushing the staging data from the live then trying again.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 103 total)