Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Unable to Deactivate Site #40711
    Greg Mount
    Member

    Awesome. Thanks, man. All good now.

    in reply to: "No members found" on Members Locator form #39626
    Greg Mount
    Member

    Yesterday I report a bug. Same day you diagnose and confirm it. Today I see an update to fix it. You, my friend, are a WordPress development rock star.

    in reply to: "No members found" on Members Locator form #39595
    Greg Mount
    Member

    1) The feature column was not present (thus the error message). As previously noted, the column was manually created.

    2) Clean install, not an update.

    in reply to: "No members found" on Members Locator form #39588
    Greg Mount
    Member

    Manually added the column in the db and the form works. Not optimal, but at least it helps to isolate the issue.

    in reply to: "No members found" on Members Locator form #39587
    Greg Mount
    Member

    Got the following error with debugging enabled:

    WordPress database error: [Unknown column ‘gmwlocations.feature’ in ‘field list’]

    SELECT wp_users.ID,wp_users.user_login,wp_users.user_pass,wp_users.user_nicename,wp_users.user_email,wp_users.user_url,wp_users.user_registered,wp_users.user_activation_key,wp_users.user_status,wp_users.display_name, gmwlocations.lat, gmwlocations.long, gmwlocations.feature, gmwlocations.street, gmwlocations.city, gmwlocations.state, gmwlocations.zipcode, gmwlocations.country, gmwlocations.address, gmwlocations.formatted_address, gmwlocations.map_icon FROM wp_users LEFT JOIN wppl_friends_locator gmwlocations ON ID = gmwlocations.member_id WHERE 1=1 AND wp_users.ID IN (3,2,1) ORDER BY user_login ASC

    in reply to: "No members found" on Members Locator form #39581
    Greg Mount
    Member

    As I mentioned, this is on a local development environment. So, sure:

    http://localhost

    🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)