Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Author
    Posts
  • squints
    Member

    Eyal, can you please provide some support for this topic? I can not figure out how to kill the geo popup messages without editing core JS files. If there is no way of doing this then please let me know so I can stop wasting my time.

    in reply to: Reset a Few Settings Back to Version 2.6.1 Defaults #44074
    squints
    Member

    bump

    in reply to: Reset a Few Settings Back to Version 2.6.1 Defaults #43671
    squints
    Member

    ??

    in reply to: How to Set a Default Value in Search Form #43294
    squints
    Member

    Thank you for updating the plugin with these very helpful actions Eyal!

    in reply to: How to Set a Default Value in Search Form #42473
    squints
    Member

    Okay that seems to do the trick for selecting a default value, thank you very much for following through with this and finding a solution.

    I am also wondering if there is a filter similar to the Post forms gmw_pt_dropdown_taxonomy_args for Friends forms? Do the dropdowns within the friends forms also use wp_dropdown_categories to display? I would like to remove the show_option_all value from the dropdown but I have had no luck using the wp_dropdown_categories format because it requires a taxonomy rather than an Xprofile field.

    in reply to: How to Set a Default Value in Search Form #42464
    squints
    Member

    It seems like I need to use the gmw_default_form_values filter but the documentation has no examples on how to use the filter to set default values and it doesn’t appear that there is a includes/geo-my-wp-form-init-class.php file.

    in reply to: How to Set a Default Value in Search Form #42451
    squints
    Member

    This seems like a very heavy and overly complicated method of what is a pretty simple problem. All that I need to do is set one of the select options as the default value and then hide the select box (which I can do with CSS) so that the same value is passed every time someone submits a search. I should not need to modify the entire query just to select a default value within a dropdown that only has 2 values to start with…

    in reply to: Post Locator Order-by Filter Not Displaying #42220
    squints
    Member

    Okay thank you for the reply. Are we getting close to a solution for the default value issue addressed in this topic: https://tempform.wpengine.com/support/topic/how-to-set-a-default-value-in-search-form/

    in reply to: Post Locator Order-by Filter Not Displaying #42094
    squints
    Member

    Can you please update the tutorial or at least just answer how to add a filter option based on meta data to the existing code? It’s been a month and a half already…

    I have been putting off purchasing 2 of your Add-ons that I need because I can’t even get support for a simple question.

    in reply to: Post Locator Order-by Filter Not Displaying #41735
    squints
    Member

    I have realized that the reason the sort method is not working is something to do with the GMW url parameters.  If I am displaying a loop of posts outside of GMW and append ?r_sortby=highest_rated to the URL then the posts are properly sorted by the meta value. But since GMW uses the URL param ?gmw_orderby= I cannot get the sort to work. I have tried passing ?r_sortby=highest_rated in GMW and it results in an error page and when using ?gmw_orderby=highest_rated it is not recognized.

    So how can I pass the URL param ?r_sortby=highest_rated for this one sort option instead of the default ?gmw_orderby= ?

    in reply to: Post Locator Order-by Filter Not Displaying #41591
    squints
    Member

    Okay I will be eagerly waiting.

    thx

    in reply to: Post Locator Order-by Filter Not Displaying #41543
    squints
    Member

    I was hoping you would have a solution by the end of the month as you claimed.  Are you going to provide a solution for this?

    in reply to: How to Set a Default Value in Search Form #41049
    squints
    Member

    Sorry but simply setting the other options as hidden via CSS isn’t going to solve the issue of needing to set a default value within a search form.  Thanks for the follow up and for pointing me to the other thread, I really hope when you return we can find a solution.

     

    Thanks.

    in reply to: How to Set a Default Value in Search Form #40651
    squints
    Member

    Any update on providing the solution for this Eyal?

    in reply to: Post Locator Order-by Filter Not Displaying #40179
    squints
    Member

    When will you be able to look at/test the code?

    Thanks.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)